De 6 mooiste dierenurnen

De 6 mooiste dierenurnen

De 6 mooiste dierenurnen

Het verliezen van een geliefd huisdier brengt veel emotie met zich mee. Een dierenurn kan helpen om op een liefdevolle manier de herinnering aan onze trouwe metgezel levend te houden. In dit artikel bekijken we de mooiste dierenurnen die het vaakst worden aangeschaft door onze klanten. Deze urnen hebben niet alleen een mooi design, maar kunnen ook op een bepaalde manier rust bieden. Of het ontwerp nu eenvoudig en elegant of creatief en individualistisch is; een passende dierenurn biedt een waardige laatste rustplaats voor uw trouwe viervoeter.

Waarom dierenurnen een liefdevolle herinnering aan uw huisdier zijn

Dierenurnen zijn een bijzondere manier om de herinnering aan een geliefd huisdier te bewaren. Zij bieden een persoonlijke en respectvolle manier om afscheid te nemen. Met een dierenurn kun je de as van uw huisdier op een bijzondere plek bewaren. Zo creëer je als het ware een gedenkplek. Een “tastbare” plek om de mooie momenten te gedenken. Een dierenurn helpt de emotionele band met uw huisdier te behouden, zelfs na de dood. Er zijn veel verschillende dierenurnen, wij laten je graag kennismaken met de 6 mooiste dierenurnen.

1.    Elegante keramische dierenurn met tennisbal en pootafdruk

dierenurn keramiek tennisbal pootafdruk

De keramische tennisbal urn met pootafdruk is een liefdevolle en unieke manier om afscheid te nemen van uw huisdier. De aantrekkelijke vorm en charmante pootafdruk maken ze tot een bijzonder persoonlijk gedenkobject. Het materiaal keramiek is niet alleen robuust maar ook stijlvol. Deze urn combineert op prachtige wijze functionaliteit en esthetiek en biedt uw trouwe metgezel een waardige herdenkingsplaats. De urn wordt met de hand in Nederland gemaakt en is af te sluiten door het dopje aan de onderkant.

 

 

 

2.    Elegante dierenurn met goudkleurige pootafdrukken

dierenurn goudkleurige dierenpootjes zwartDeze dierenurn combineert een stijlvol design met een elegante gouden decoratie. De metalen dierenurn heeft een elegante en sobere uitstraling. De details geven deze dierenurn een bijzonder persoonlijk tintje. De gouden pootafdruk symboliseert liefdevolle herinneringen. Het is een bijzondere urn om eerbetoon te geven aan uw trouwe metgezel. Met zijn tijdloze schoonheid biedt deze dierenurn een respectvolle en aantrekkelijke manier om de as van uw huisdier te bewaren.

 

 

3.    Grijze dierenurn liggende hond

dierenurn hondenurnen grijsDe dierenurn “Liggende hond” heeft een fluweel grijze kleur en heeft een mooi vormgegeven hondenmotief. Deze urn weerspiegelt perfect de kalme houding van uw trouwe metgezel. Het biedt een stijlvolle manier om de as van uw huisdier te bewaren. Het elegante ontwerp past harmonieus in elke omgeving en creëert een plek van herinnering. De urn wordt in Italië gemaakt van het zogenaamde Gres porselein. Dit porselein wordt op een hoge temperatuur gebakken waardoor het hoogwaardig, keihard en weerbestendig is. Aan de onderkant van de urn zit een schroefdeksel om de urn af te sluiten.

 

 

4.    Dierenurn met gouden pootafdruk en hartje

dierenurn gouden pootafdruk hartjeDe dierenurn combineert een elegante zwarte kleur met een warm gouden pootafdruk en hartje. Deze urn is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt niet alleen bescherming voor de as van uw huisdier, maar is ook een stijlvol aandenken. Het hartje en de pootafdruk vertegenwoordigen de diepe verbondenheid met je hond en geeft de urn een bijzonder persoonlijk tintje. De urn is eenvoudig af te sluiten door de deksel aan de bovenkant.

 

 

5.    Dierenurn hart met subtiele pootafdrukken

dierenurn pootafdrukken pootjes witDe satijnwitte dierenurn 'Voor altijd in ons hart' fascineert door zijn delicate hartmotief, dat is voorzien van liefdevolle pootafdrukken. Dit ontwerp combineert op elegante wijze schoonheid en symboliek. De dierenurn creëert een waardig gedenkteken voor uw huisdier. De fijne details en de aantrekkelijke vorm maken deze urn tot een bijzonder gedenkmonumentje. Het urntje is gemaakt van keramiek, één van de oudste en meest gebruikte materialen voor het maken van dierenurnen.

 

 

 

6.    Dierenurn met goudkleurige pootafdrukken

dierenurn met pootafdrukken hart honden kattenDeze satijnkleurige dierenurn is bijzonder elegant uitgevoerd met goudkleurige pootafdrukken. Het pootmotief is werkelijk prachtig om naar te kijken. Met deze urn wordt de as van uw geliefde huisdier stijlvol en waardig bewaard. De dierenurn biedt een respectvolle manier om de herinnering aan uw trouwe metgezel te bewaren. Dit monumentje is er in veel verschillende kleuren en in drie afmetingen verkrijgbaar. De dierenurn straalt van elegantie!

 

 

 

 

Een geliefd huisdier verliezen is nooit gemakkelijk. Een zorgvuldig gekozen urn kan echter helpen de herinneringen te koesteren. Elk van deze prachtige urnen biedt niet alleen een laatste plekje voor je trouwe metgezel, maar ook een plek waar je altijd troost kunt vinden.



Gerelateerde producten